Teknik dan Rahsia Kekayaan Yang Tidak Boleh Didapati Dalam Berjuta-juta Buku Lain!


 


ILMU KAYA SAKTI

 


 

 Selesaikan masalah hutang dan kewangan anda sekarang juga!Ilmu Kaya Sakti adalah untuk mereka yang telah cuba teknik, program atau ilmu lain dan masih gagal. Sesiapa yang ikut ilmu ini pasti berjaya dalam semua rancangan, cabaran dan cita-citanya. 

Ilmu Kaya Sakti membantu dalam semua hal kekayaan dan menghasilkan wang dengan lebih mudah. Semua kemahuan anda boleh menjadi benar.. Rumah impian.. Cukup wang belanja.. Kereta idaman.. Kemenangan perjudian ..kekasih yang dikhayalkan .. Kesihatan .. Kebahagiaan .. Pengaruh terhadap orang lain.. Menjadi diri yang berwatak. SEMUANYA BOLEH JADI!

Tiada Ilmu yang lebih lengkap. Ia meliputi semua aspek - daripada hutang-piutang kepada kemenangan loteri!

Pelajari dan manipulasikan rahsia Kuasa Kosmos dari segi-segi kewangan dan kekayaan wang Ringgit, segala daripada ilmu Batin, Akulta, Ghaib, Sihir, Cakra Alam, Psikik, Biokuasa, Wasitah, Yoga, Psikoloji, Doa, Niat, Sembahyang.
Teknik dan latihan buku ini telah dipermudahkan untuk anda. Praktikal. Realistik. Boleh digunakan segera!
Sekarang anda boleh menggunakan Kuasa Sakti Sejagat itu dengan hanya sedikit usaha sahaja. Milikilah kuasa, wang dan kemewahan yang anda tidak pernah bayangkan boleh berlaku!
Dengan mengetahui bagaimana untuk menggunakan Kuasa Mistik, anda tidak akan mahukan sebarang perkara lagi dalam hidup ini!
Mengawal tenaga dalaman anda memberikan anda pengaruh yang hebat dalam hidup - dengan selamat dan mudah! Sekarang, pada saat ini, anda boleh membuatkan seseorang, termasuk diri anda melakukan apa saja yang hati anda mahu. Anda boleh mempengaruhi orang lain dan diri sendiri melakukan sesuatu. Anda boleh membuatkan orang yang tidak mahu bekerjasama memberikan anda wang dengan tiba-tiba, dengan gembira dan rela hati! Ia hanyalah dengan mengetahui bagaimana untuk menggunakan Kuasa yang ada dalam diri dan semua orang.
Bukan sebarang sihir atau ilmu hitam. Latihan mental mudah untuk terus berhubung dengan Kuasa Kosmos Ajaib!

RAHSIA MAHA BESAR!
Ilmu Kaya Sakti selamat dan senang. Sungguh mudah difahami. Berkesan!
Semua jenis masalah kewangan boleh diatasi. Hutang-piutang, tak cukup wang belanja, rezeki kurang. Menang loteri, pertandingan dan perjudian. Membuat penghutang membayar hutangnya. Mendapat balik wang yang diperolehi, dipinjamkan atau dijanjikan! Tak kreatif. Perniagaan tak maju, dihina, mudah kena tipu, kemiskinan, tak berpengaruh.
Hanya ilmu yang praktikal dan sedia untuk digunakan. Tiada teori, tiada testimoni-testimoni, tiada jargon mistik, tiada gimik, tiada penipuan, tiada ayat panjang, tiada kaitan dengan sebarang agama. Anda hanya diberikan maklumat yang anda dapat gunakan terus dalam Bahasa Malaysia yang mudah.
Latihan dan ajaran Ilmu Kaya Sakti bernilai sejuta Ringgit.

KUASA MINDA BERKESAN!
Lulus peperiksaan! - Siti runsing memikirkan sekiranya dia gagal dan menghampakan ibu-bapanya. Gara-gara masalah emosi, dia tidak mengulangkaji dengan baik dan merasakan hanya keajaiban saja yang boleh membantunya lulus peperiksaan. Ilmu Kaya Sakti menolong dia lulus, tanpa disangkanya!
Selesaikan masalah hutang-piutang! Che Din ditipu dalam kerja, tidak pernah cukup wang walaupun sering berusaha. Dia mengamalkan Ilmu Kaya Sakti apabila semua yang lain gagal untuk menyelesaikan masalah hutang-piutang. Dia telah mendapat kemenangan di atas pengkritik dan masalahnya pada akhirnya!
Meramal harga saham! Rakan-rakan sekerja semuanya cemburukan Jefri. Dia mempunyai kadar kejayaan 8 daripada 10 dalam membeli dan menjual saham pada masa yang betul! Dia menganggap tuahnya datang daripada Ilmu Kaya.
Dapat pinjaman bank! Permohonan Ali ditolak oleh banyak bank kerana rumahnya yang luar biasa. Setelah tiga hari mengamalkan Ilmu Kaya Sakti, bank memberitahu dia pinjamannya diluluskan.
Menang loteri! Daud telah lama menderita akibat kemiskinan tetapi setelah terus-menerus mengamal Ilmu Kaya Sakti sebulan, dia berjaya. Dia cuba berulang-kali dan berjaya lagi.
Dapat kereta baru! Rahim teringin sangat untuk memiliki kereta baru tetapi bisnesnya selalu tidak bernasib baik. Dia mengikuti arahan-arahan dalam Ilmu Kaya Sakti dan tiga minggu kemudian dia memiliki kereta yang diimpikan!

ILMU KEKAYAAN BERKESAN!
Anda tidak perlu hidup kurus kering kerana miskin atau sakit. Anda tidak perlu tergendala dalam proses hidup kerana kekurangan sumber kebendaan. Anda tidak perlu dikenali daripada pakaian murah.
Kekayaan boleh dicapai oleh semua. Jangan menyerahkan diri kepada keadaan miskin, ketiadaan imaginasi atau nasib malang. Berani berjaya! Hidup tidak bermakna jika anda tidak cukup wang!
Jangan kehilangan harapan. Buku ini sangat sesuai jika anda sering kali gagal dalam sesuatu rancangan atau cabaran.

ANDA DITAKDIRKAN BERJAYA!
Risalah ditakdirkan sampai ke tangan anda. Jangan ragu-ragu. Fahami peluang ilmu kekayaan dan bertindak sewajarnya.

BANTULAH DIRI ATAU ORANG LAIN
Anda boleh membuat pesanan untuk diri sendiri atau orang lain (sesiapa pun)
Hantarkan Borang Pesanan/surat/ sekeping kertas dengan yang berikut:
  1. Nama, alamat, tarikh lahir, pekerjaan anda (atau orang yang ditaja);
  2. Hajat anda/butir terperinci mengenai masalah anda (atau orang yang ditaja);
Tok Guru akan menyediakan Tangkal Azimat dan Batu Hikmah Asli KHAS untuk anda/orang yang ditaja.

$ HADIAH KAYA SAKTI! $
Pesan awal dan anda mendapat:
  1. ILMU KAYA SAKTI (buku 88 muka surat oleh Mohammad Putra dan Khadijah Idham);
  2. Batu Hikmah Asli Kaya Sakti yang dijampi khas untuk anda untuk kejayaan wang, kuasa pandai memujuk atau menyakinkan orang bekerjasama dengan anda;
  3. Tangkal Azimat Kaya Sakti yang dijampi khas untuk anda berjaya dalam perjudian, perjuangan, pertandingan, peraduan, menolong memanfaatkan peluang, kesempatan, bakat diri anda sebanyak-banyaknya;
  4. Azimat Pendinding Diri;
  5. Ilmu Al-Hikmah:- Pilih dua Ilmu Al-Hikmah dari Bahagian Al-Hikmah.

  • Semua Tangkal-Azimat-Batu Kristal diisikan dengan Hikmat Ayat untuk menolong menyelesaikan masalah anda. Dibuat KHAS untuk anda dengan Kuasa Minda dan ditahbiskan, diprogramkan, diuntukkan oleh Tuan Guru Mohammad Putra mengikut maklumat dalam surat/pesanan/gambar/salinan kad pengenalan anda.
  • Tok adalah ahli batin yang berjaya, ahli fikir agung, pengarang beratus-ratus buku.'Walaupun masyhur, kehidupannya sentiasa sederhana seperti kanak-kanak. Sebagai seorang berwawasan, keinginannya ialah supaya kaum manusia hidup bahagia.

Produk ini sesuai untuk semua orang, semua agama, semua masalah. Tidak bercanggah Agama.
 
#A1028M ILMU KAYA SAKTI ............. Harga: RM60.00 pos jelas dalam Malaysia.
ILMU KAYA SAKTI.
(88 muka surat) Oleh Mohammad Putra dan Khadijah Idham


Buy Now

Add To Cart