Pendamping Diri Dari Alam Bunian


CINCIN PENDAMPING BUNIAN

Sampel Cincin Pendamping Bunian yang telah diritualkan. Warna, jenis batu dan frame cincin adalah mengikut stok semasa. Anda mungkin akan menerima cincin yang berbeza daripada gambar di atas.

PALING HEBAT DAN DICARI RAMAI ORANG!!! Sesuai untuk semua hajat, jantina, dan kaum. Memberikan anda mimpi nombor. Mendapat tuah. Menarik wang, rezeki dan harta pusaka dari alam ghaib dan nyata! Juga sesuai dipakai untuk melariskan perniagaan dan memudahkan urusan jual-beli.  
  •  Cincin yang sungguh istimewa! Lain dari yang lain. Ikut apa saja kehendak si pemakainya. Mempunyai khadam pendamping dari alam bunian. Khadam ini beragama Islam dan akan membantu tuannya ketika dalam kesusahan. Ia memberikan petunjuk dalam pelbagai cara untuk manfaat tuannya. Berupaya meningkatkan tenaga batin dan memberi lebih kenikmatan seks! Hidup senang dunia dan akhirat. Untuk karisma, wibawa dan keyakinan diri. Cepat dan BERKESAN!!! Menarik cinta.
  •  Boleh mengubat penyakit zahir dan batin. Murah rezeki, durian runtuh, kekayaan material. Dihormati kawan dan lawan.
  •  1001 khasiat yang tersurat dan tersirat yang datangnya dalam sanubari si pemakai sendiri. Cincin ditahbiskan dan disucikan dengan ayat-ayat suci. Perlindungan daripada makhluk halus dan serangan psikik. Mencegah dan melindungi anda daripada kelemahan, nasib malang, sihir, kekurangan, tipu muslihat manusia dan ketakutan.

Untuk memesan, sila beritahu kami melalui telefon/SMS/surat hajat anda, nama ibu, saiz jari cincin (Sila ukur di kedai) atau hantar sampel cincin/dawai.)Pesan dalam 14 hari, anda mendapat Cincin serta hadiah-hadiah yang dibuat Khas untuk anda:-
 
1) Cincin Pendamping Bunian,
2) Buku Ilmu Pendamping,
3) Tiga Hadiah Misteri,
4) Rantai Leher Bunian,
5) Rantai Tangan Bunian,
6) Loket Bunian,
7) Uncang Bunian,
8) Pendinding Diri,
9) Pilihan 10 Ilmu Al-Hikmah,
10) Ayat Pengasih,
11) Ibu Dinar,
12) Tasbih Bertuah.


Harga ............... RM500
 
 


Buy Now

Add To Cart